Zondagmiddagtafelen

Zondagmiddagtafelen

ZONDAGMIDDAGTAFELEN MET DE KELDER VAN DE CONINGH

Na een korte winterstop gaat Zondagmiddagtafelen verder op 3 februari. De opzet is eenvoudig: een wijnleverancier laat het keukenteam van Refter vier wijnen proeven en daar gaan we een lekker menu bij koken. Dit menu, het Chef’s Menu is dan de maand daarop in Bistro Refter verkrijgbaar, incl. wijnarrangement.

Elke eerste zondagmiddag van de maand (met enkele uitzonderingen) wordt het menu, incl. wijnarrangement gepresenteerd. Er worden lange tafels gemaakt, iedereen schuift aan, er wordt wat over de wijn verteld, er wordt iets over het eten gezegd, er wordt gegeten, gelachen, gedronken en gekletst. Speciaal op deze zondagmiddag wordt wijn en spijs aangeboden voor € 55 all-in. Zondag 3 februari gaan we verder met Jan Veldhoen van De Kelder van de Coningh, gespecialiseerd in Oostenrijkse wijnen. Vanzelfsprekend wordt tijdig reserveren aanbevolen.

PROGRAMMA
Zondag 3 februari: Jan Veldhoen van De Kelder van de Coningh
Zondag 3 maart: Marco Goergens van Fourcroy Nederlan