Menu van de chef
Dit menu kan slechts per tafel besteld worden!
MENU april
Boerenbrood met olijfolie, pesto en gezouten boter (2 personen) € 6
Tomatensalade met groene kruiden, pistachenoten, granaatappel en burrata € 10
Tartaar van zeebaars op salade van asperge, kwartelei en daslookmayonaise € 10
Romige waterkerssoep met warm-gerookte zalm € 7
***
Gegrilde ‘dry-aged’ entrecôte met béarnaisesaus, ovenaardappel en voorjaarsgroente
€ 24
Doperwtenrisotto met asperges en gepocheerd scharreleitje (veg) € 20
Kabeljauwfilet met asperges, aardappelpuree en hollandaisesaus € 21
Kalfssukade met risotto, asperges en jus met morieljes € 20
***
Tiramisu met Limoncello € 8
Drie lekkere kazen, vijgenbrood, druiven € 10
Lekker flesje wijn erbij?
Chardonnay € 19
Vermentino-Colombard € 19
Merlot € 19
Pinot Noir-Grenache € 19
Spelregels
Wij bereiden de maaltijd voor. Thuis kunt u dan, met de begeleidende handleiding, eenvoudig de maaltijd afmaken.
Bestellen van donderdag tot en met zaterdag vóór 14.00 uur via de site
www.eteninwinsum.nl (mooi initiatief van Frissekom)
Of eventueel via info@bistrorefter.nl
Afhalen van 17.30 tot 18.30. Wilt u de maaltijd liever bij u thuis bezorgd? Graag even vermelden en we bezorgen van 18.30 tot 19.30. (€ 3,00 per bezorging)
Afhalen van 17.30 tot 18.30. Wilt u de maaltijd liever bij u thuis bezorgd? Graag even vermelden en we bezorgen van 18.30 tot 19.30. (€ 3,00 per bezorging)