ETEN

Wat vinden wij belangrijk? Wij houden van de eerlijke Franse, maar ook Italiaanse en Mediterrane keuken, zoals je die veel tegenkomt in de bistro’s van Parijs via Lyon tot aan de Middellandse Zeekust. De basis van alles is de inkoop. Goede eerlijke producten, waarop trefwoorden als duurzaamheid, biologisch, ambachtelijkheid van toepassing zijn. Op onze kaart zult u regelmatig oude vertrouwde klassiekers tegenkomen, zoals bisque, steak tartaar, bouillabaisse, confit de canard, alles eerlijk, oprecht en met smaak bereid. Onze kaart verandert, maar dat is logisch, regelmatig en met de seizoenen mee.

WIJN

Met een beperkt aantal wijnleveranciers hebben we een wijnkaart samengesteld. Wij zijn liefhebbers van de traditionele Europese wijngebieden uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland.

ACHTERGROND

In de jaren negentig begonnen Roelfien Steen en Cor Klevering hun culinaire avonturen in Middelstum, op het Groninger Hogeland. In de jaren nul streken zij neer aan de boorden van het Paterswoldsemeer, alwaar Villa Sasso werd gestart. Daarna was Assen aan de beurt met Restaurant Corhoen en nu is de cirkel rond in Winsum, waar Cor zijn oude droom, een kleine bistro met open keuken, kon realiseren en hij zijn gastheerschap met zijn kookkunsten kan combineren.