Zondagmiddagtafelen op 3 november

Zondagmiddagtafelen op 3 november

PROEF ALS EERSTE HET NIEUWE MAANDMENU

Na enkele zeer gezellige en geslaagde sessies gaat Zondagmiddagtafelen bij Bistro Refter verder op 3 november. De opzet is eenvoudig: een wijnleverancier laat het keukenteam van Refter vier wijnen proeven en daar gaan we een lekker menu bij koken. Dit menu, het Chef’s Menu is dan de maand daarop in Bistro Refter verkrijgbaar, incl. wijnarrangement.

Elke eerste zondagmiddag van de maand (met enkele uitzonderingen) wordt het maandmenu, incl. wijnarrangement gepresenteerd. Er worden lange tafels gemaakt, iedereen schuift aan, er wordt wat over de wijn verteld, er wordt iets over het eten gezegd, er wordt gegeten, gelachen, gedronken en gekletst. Vanzelfsprekend wordt tijdig reserveren aanbevolen.

 

ZONDAGMIDDAGTAFELEN

  • Compleet diner voor slechts € 50
  • Zondag 3 november om 15.30 uur
  • In samenwerking met Jan Veldhoen van De Kelder van de Coningh
  • Klik hier om te reserveren of bel: 0595-202023