ZONDAGMIDDAGTAFELEN

We gaan iets leuks doen in Winsum, bij Bistro Refter: Zondagmiddagtafelen.

De opzet is eenvoudig: een wijnleverancier laat het keukenteam van Refter vier wijnen proeven en daar gaan we een leuk menu bij koken. Dit menu, het Chef’s Menu is dan de maand daarop in Bistro Refter verkrijgbaar, incl. wijnarrangement.

 

Elke eerste zondagmiddag van de maand (met enkele uitzonderingen) wordt het menu, incl. wijnarrangement gepresenteerd. Er worden lange tafels gemaakt, iedereen schuift aan, er wordt wat over de wijn verteld, er wordt iets over het eten gezegd, er wordt gegeten, gelachen, gedronken en gekletst. Speciaal op deze zondagmiddag wordt wijn en spijs aangeboden voor € 50 all-in.

 

Zondag 4 november is de eerste keer. Derk Bleker van Le Vigneron uit Bedum bijt dan het spits af. Aanvang is 15.30 uur. Vanzelfsprekend wordt tijdig reserveren aanbevolen.

PROGRAMMA

Zondag 2 december 2018 Daniël de Koning (van Wijnkoperij J.D.G Rutgers .en de Koning)
Januari slaan we over
Zondag 3 februari: Jan Veldhoen van De Kelder van de Coningh
Zondag 3 maart: Marco Goergens van Fourcroy Nederland