Home
Over
Menu
Contact
Home
Over
Menu
Contact
Voor
Steak tartaar
€ 10
Steak tartaar (door ons al lekker aangemaakt)
Burrata
€ 10
Burrata met tomaat gegrilde aubergine en courgette, lichtpikante tomatenchutney
Petite bouillabaisse
12
Rijkgevulde vissoep met schaal- en schelpdieren, rouille, Gruyère en toast
Boerenpaté
10
Boerenpaté met port-uitjes en brood
Salade Périgordine
€ 14
Périgordine: met gevogelte, bio-eendenleverterrine en mangochutney
HOOFD
Tamme eendenborst
22
Tamme eendenborst met cassis-jus, romige aardappelpuree en zomergroente
Sliptong
21
Gebakken sliptong (2) met bloemkool, amandel, ovenaardappel en "beurre noisette"
Entrecôte
€ 25
Gegrilde dry-aged entrecôte met Béarnaise, friet en sla
Risotto
€ 20
Risotto, gepocheerd scharrelei en seizoensgroente
NA
Crème brûlée
€ 8,-
Pruimenclafoutis
€ 10,-
Pruimenclafoutis, walnotenijs en vanillesaus
Kaas
€ 14,-
5 Lekkere kazen met notenbrood
Wijn
Een selectie van onze wijnen
Sorry, no menu items matched your criteria.
Chef
Verrassingsmenu van de chef
Menu van de Chef
€ 36,-
3 gangen (Voor, hoofd, na)
Menu van de chef
€ 46,-
4 gangen (Voor, hoofd, tussen, na)
Menu van de chef
€ 56,-
5 gangen (met kaas)
Arrangementswijn
€ 6,50
Arrangementswijn per glas
Reserveren